Ventilatie en afzuiging Horeca & Grootkeuken

De beste luchtbalans

Ventilatie en afzuiging Horeca & Grootkeuken

De beste luchtbalans

Ventilatie en afzuiging Horeca & Grootkeuken

De beste luchtbalans

Ventilatie en afzuiging Horeca & Grootkeuken

De beste luchtbalans

Ventilatie en afzuiging Horeca & Grootkeuken

De beste luchtbalans

Maatwerk

Specialisme

Klimateam Nederland bv is een stabiele, professionele organisatie met alle voorkomende disciplines uit de Horeca-afzuigtechniek en luchtbehandeling in eigen hand. Een eigen team van specialisten verzorgt de situatie opnames en brengt advies uit omtrent de toe te passen installaties. Het uitwerken van de ontwerpen en begrotingen gebeurt in eigen huis.

Grotere, complexe installaties worden in Autocad, Stabicad, Sketchup of Windelta uitgewerkt. Deze ontwerpen zijn van essentieel belang in nieuwbouw trajecten waarbij een intensieve samenwerking en afstemming met overige bouwpartners vereist is. Positie en afmetingen van afzuigkappen en kanaalwerk, alsmede diameters van plafond-, wand-, en dakdoorvoeren dienen nauwgezet gecommuniceerd te worden. Het ter hand stellen van de juiste tekeningen aangaande sparingen en voorzieningen in de bouw, voor constructeur, aannemer en installateur, is van essentieel belang. Een adequate uitwerking van het luchtafvoersysteem en luchtbehandelingssysteem voor vergunningstrajecten en keurende instanties maakt eveneens onderdeel uit van onze standaard opdrachtverwerking.

Maatwerk afzuigkap

De productie van de maatwerk afzuigkappen en de maatwerk toebehoren geschiedt in eigen fabriek. Onze moderne productiefaciliteit in Almere beschikt over de modernste staal bewerkingsinstallaties zodat er snel, flexibel en effici├źnt geproduceerd kan worden. Ondersteund door een eigen ontwerp- en engineeringafdeling worden met hypermoderne lasersnijtechnieken zelfs de meeste complexe afzuigkappen tegen voordelige tarieven geproduceerd.

Gratis Klimateam Scan?

Een luchtafvoer installatie die leidt tot veel klachten uit de buurt vanwege b.v. geur-, of geluidsoverlast hoeft niet per definitie totaal opnieuw aangelegd te worden. Soms zijn slimme oplossingen mogelijk om de problemen aan te pakken. Klik op de scanknop hiernaast om uw installatie te scannen.

Onderhoud

Een eigen plaatsing-, en serviceorganisatie maakt het dienstenaanbod van Klimateam Nederland bv compleet. We beschikken over een aantal uitstekend geoutilleerde montage ploegen die zelfs in complexe situaties de werkzaamheden tot in de puntjes verzorgen. Naast een goed advies en correcte plaatsing van de afzuiginstallatie is onderhoud ook van groot belang voor het functioneren en daarmee de levensduur van de afzuigkap. Tijdig en correcte controle van uw installatie voorkomt, of signaleert, toekomstige problemen. Daarbij kan de controle en onderhoud worden uitgevoerd op een tijdstip  waarop het u uitkomt en niet op het moment dat er zich een probleem voordoet.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor onderhoud te bespreken.

085- 077 36 08 verkoop@klimateam.nl